Basseng.no logo

Basseng.net - din guide til valg av svømmebasseng!


På dette nettstedet finner du informasjon om og oversikt over hovedtypene basseng.


Velg bassengtype:

- Stålplatebasseng
- Thermopool (isopor)
- Glassfiberbasseng
- Utstyr og oppvarmingBasseng i glassfiber - glassfiberbasseng

Basseng av glassfiber / glassfiberbasseng


Det finnes svømmebasseng i ulike materialer, kvaliteter og prisklasser. I stor grad er det fremdeles slik at man får det bassenget man betaler for. To viktige og seriøse leverandører av glassfiberbasseng er Polyfaser og Starline.

Polyfaser lager kvalitetsbasseng som er konkurransedyktige mot hvem som helst når det gjelder pris. Polyfaser utmerker seg ved at de også produserer serier med ganske små basseng.

Polyfaser har laget glassfiberbasseng i nesten 40 år, og produserer nå ca. 1000 basseng i året. Med en slik produksjon vet man det meste om glassfiberbasseng, noe som er din trygghet.

Starline lager glassfiberbasseng hvor kvaliteten er optimalisert til det utsøkte. Slikt koster naturlig nok litt ekstra, på samem måte som en Rolls-Royce! Til tross for at Starline satser på det perfekte, produserer de likevel omtrent 650 basseng i året.


Bygge / montere glassfiberbasseng?

Glassfiberbasseng er en type basseng av ypperste kvalitet og svært lang levetid. Felles for både Polyfaser og Starline er at disse glassfiberbassengene er enkle å bygge. Det er faktisk så enkelt at du sparer inn forholdsvis mye på totalkostandene fordi byggekostnadene blir lavere.


Mer informasjon om glassfiberbasseng?

Her finner du mer informasjon, kataloger og priser om svømmebasseng av glassfiber:
[ Informasjon om basseng av glassfiber ]


Planlegger du å kjøpe basseng?

For råd og hjelp til valg av svømmebasseng kan du kontakte firmaet Basseng AS. Dette er en av Norges ledende leverandører av svømmebasseng, samt alle typer utstyr til basseng.


Finn mer informasjon om basseng fra en av Norges ledende bassengleverandører.
Webdesign og internettløsning av WebBusiness AS © 2014