Basseng.no logo

Din guide til basseng!


På dette nettstedet finner du oversikt over de ulike hovedtypene svømmebasseng.


Velg bassengtype:

- Stålplatebasseng
- Thermopool (isopor)
- Glassfiberbasseng
- Utstyr og oppvarmingBasseng i stål - stålplatebasseng

Basseng i stål / stålplatebasseng: Et rimelig basseng


Blant hovedtypene av materialer som svømmebasseng lages av, er stålplatebasseng den rimeligste typen. Det gjør likevel jobben sin i mange, mange år. Stålplatebasseng er et basseng som du bygger på en lang arbeidsdag. Når stålplatebassenget i tillegg er veldig rimelig, skjønner du hvorfor dette er en storselger.

Veggene i et basseng av stål er bygd opp av en stor sammenhengende stålplate. Inne i denne stålplaten henges det en "vannpose" (en såkalt "liner") som holder på vannet. Når vanntrykket presser mot stålplaten, gjør dette konstruksjonen sterk og stabil.

Et stålplatebasseng egner seg ikke til å graves ned, fordi det da etter en tid vil oppstå rust som følge av konstant fukt. Du kan likevel senke det i terrenget, men uten å fylle jord rundt.

Det er også populært å bygge terrasse rundt (se bildet), slik at det ser ut som om stålplatebassenget er nedfelt i bakken.


Bygge / montere stålplatebasseng?

Som nevnt bygger du gjerne med god innsats i løpet av en lang arbeidsdag. Ta kontakt med en leverandør som f.eks. Basseng AS for mer informasjon og monteringsveiledning.


Mer informasjon om stålbasseng?

Her finner du mer informasjon, kataloger og priser om svømmebasseng av stål:
[ Informasjon om basseng av stål ]


Planlegger du å kjøpe basseng?

For råd og hjelp til valg av svømmebasseng kan du kontakte firmaet Basseng AS. Dette er en av Norges ledende leverandører av svømmebasseng, samt alle typer utstyr til basseng.


Finn mer informasjon om basseng fra en av Norges ledende bassengleverandører.
Webdesign og internettløsning av WebBusiness AS © 2014