Basseng.no logo

Basseng.net - utstyr til svømmebasseng!


Lær om de ulike typene svømmebasseng!


Velg bassengtype:

- Stålplatebasseng
- Thermopool (isopor)
- Glassfiberbasseng
- Utstyr og oppvarmingBasseng overbygg tak Basseng utstyr

Utstyr til basseng


Leter du etter utstyr til basseng? Her finner du et bredt utvalg med høy kvalitet. Stiger, leker, oppvarming, vannrensing (kjemisk og fysisk), lys, jetstream, kantstein, koblinger, skimmere – vi har utvalget!

Det er mye å velge mellom av utstyr til ditt basseng. Ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du lurer på noe. Våre fagfolk hjelper deg å finne ut av hva som er ditt behov.


Oppvarming av basseng

Noen velger å la solen varme opp bassenget. Da vil vanntemperaturen variere fra dag til dag, avhengig av både været og hvor i landet man bor. Badetemperaturen går imidlertid sjeldent over 20°C over tid. For å løse dette kan men benytte kunstig oppvarming for å få en jevn og god temperatur i vannet.

Det er to hovedmåter å varme opp bassenget på:
En varmekolbe er driftssikker, stabil og rimelig i innkjøp, men kan kreve oppgradering av elektrisk kurs og trekker forholdsvis mye strøm. Totalprisen blir dermed ikke nødvendigvis lavere enn en varmepumpe til ditt basseng. Varmepumpe er i dag den vanligste varmekilden til nye svømmebasseng. De varmepumpene som benyttes til basseng, er av typen "luft til vann". Disse henter energi fra den uuttømmelige kilden som luften er, og tilfører den til vannet. Våre varmepumper er gode, driftssikre og økonomiske, til en betydelige hyggeligere pris sammenlignet med for få år siden. Les mer om oppvarming av basseng.


Overbygg til basseng

Basseng overbygg tak Et overbygg til ditt basseng er fantastisk for oss som med varierende sommervær og klima.

I tillegg til å sikre bassenget når det ikke brukes, velger du fritt om du vil bade med taket over, eller om du vil skyve det bort og bade som i et vanlig utendørs basseng. Du kan få både lave og høye overbygg. Valget er ditt.

Et bassengoverbygg reduserer behovet for rengjøring betydelig. Det gir også høyere badetemperatur. I tillegg reduserer det kjemikaliekostnadene med opptil 50 %. Finn mer informasjon om overbygg til basseng.


Sikring av basseng (sikkerhet)

I Norge finnes det pr. i dag ikke noen klare krav om hvordan du må sikre bassenget ditt. Kravet sier bare at bassenget skal sikres, uten at dette blir nøyaktig spesifisert. Vi tilbyr bare produkter som er godkjente i henhold til de franske bassengreglene, som vi vurderer som de strengeste i Europa. Her defineres det at det er barn i førskolealder som skal sikres. Utover dette er det viktig at dersom du sikrer bassenget med gjerde, skal dette være 150 cm høyt og ha låsbar port. Dersom du sikrer med overtrekk, skal dette kunne bære en person på 100 kilo som henter et barn. Det skal ikke være mulig for barn å krype under trekket langs kanten. (Norm NF P 90-308.). Les mer om basseng og sikkerhet.

For råd og hjelp til valg av basseng kan du kontakte firmaet Basseng AS. Dette er en av Norges ledende leverandører av svømmebasseng, samt alle typer utstyr til basseng.


Finn mer informasjon om basseng fra en av Norges ledende bassengleverandører.
Webdesign og internettløsning av WebBusiness AS © 2014